Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

 

Μιραλάς, όπως Αναστόπουλος και Αλεξανδρής 

 

  Μιραλάς, όπως Αναστόπουλος και Αλεξανδρής (photos) 

 

Τα 20 γκολ έφτασε ο Κέβιν Μιραλάς στο χθεσινό (18/04) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνοντας ένα σημαντικό επίτευγμα.

Δεν είναι μόνο ότι ο Βέλγος επιθετικός πάει... φουλ για πρώτος σκόρερ της Super League, καθώς πρέπει να γίνουν συνταρακτικά πράγματα την τελευταία αγωνιστική για να χάσει την πρωτιά.
Ο Μιραλάς με τα 20 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού, που ξεπερνάει αυτόν τον αριθμό στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει τον τίτλο.

Οι άλλοι δύο ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος τη σεζόν 1982-83, όπου είχε πετύχει 29 γκολ και ο Αλέκος Αλεξανδρής τη σεζόν 1996-97, όταν είχε πετύχει 23 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιραλάς έχει πετύχει τα 20 γκολ του σε 13 παιχνίδια, αφού αρκετές ήταν οι φορές που σκόραρε περισσότερα από ένα τέρματα.

Όπως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που πέτυχε τέσσερα γκολ, στο ματς με τον Λεβαδειακό (εκτός) που σκόραρε τρεις φορές και στα ματς με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό (εντός), που πέτυχε από δύο τέρματα.

 

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Θρύλος, θρησκεία και στην Αυστραλία

 

Το Σάββατο 19 Μαΐου ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, στην Μελβούρνη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την τοπική ομάδα "Βίκτορι", στο γήπεδο "Etihad Stadium" (56.359 θέσεων)

 

 


Το ματς, ήδη, διαφημίζεται στην Αυστραλία, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ ετοίμασε και το ανάλογο σποτ, ώστε να διαφημίσει ακόμη περισσότερο τον ερχομό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού στην Μελβούρνη.

Το σύνθημα είναι ένα: Θρύλος, θρησκεία και στην Αυστραλία, με τους Ερνέστο Βαλβέρδε, Κέβιν Μιραλάς, Νταβίδ Φουστέρ και Γιάννη Φετφατζίδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00

 





Σήμερα, Τετάρτη 18/04, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 29η αγωνιστική του Πρωτάθληματος Super League OΠΑΠ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα 18/04.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.