Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

«Μετά το Πάσχα οι εξελίξεις με Βαλβέρδε»

 

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/77d09701d349e6bd7e4ca565d34d8a7a_XL.jpg

Το μέλλον του Ερνέρστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό μπορεί να «καίει» άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν το Πάσχα, όπως ξεκαθάρισε σε σημερινή (13/04) συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.
Στάση αναμονής μέχρι και το Πάσχα θα πρέπει να τηρήσουν άπαντες αναφορικά με το αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει να είναι προπονητής του Ολυμπιακού ή όχι! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς μιλώντας στον «Sentra 103,3» για το εν λόγω θέμα...
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν πρώτα θα λυθεί το θέμα προπονητή και μετά θα γίνουν οι μεταγραφές: «Είναι απολύτως λογικό σαν σειρά. Πρώτα είναι το θέμα του Βαλβέρδε που όντως και λογικά απασχολεί γιατί είναι κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Είναι αγαπητός σε όλους και έχουμε πει από την αρχή ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει όταν ο προπονητής και ο πρόεδρος καθίσουν στο τραπέζι και ο προπονητής ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πρέπει να πούμε ότι δεν είναι θέμα επαγγελματικό, δεν είναι θέμα πρότασης, αντιπρότασης, δεν υπάρχει διαφοροποίηση στα χρήματα. Το θέμα έχει να κάνει με την τελική απόφαση του προπονητή για το αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.
Μην ξεχνάμε ότι είναι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του και μπορείτε να το αναγάγετε αυτό στη δική σας ζωή και να σκεφτείτε αν είναι εύκολο να μη βλέπεις τα παιδιά σου. Περισσότερο αυτό το θέμα θα βαρύνει την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βαλβέρδε περνάει πάρα πολύ όμορφα στην Ελλάδα, αν εξαιρέσεις τις μαύρες μέρες των γηπέδων, που είναι ελάχιστες και κακώς λέμε ότι τον επηρεάζουν. Ναι, τον προβληματίζουν, αλλά δεν θα παίξει ρόλο ένα μπουκάλι που πέφτει δίπλα στον πάγκο ή μια κακή αντίδραση της εξέδρας. Ο Βαλβέρδε είναι επαγγελματίας, ξέρει ποια είναι τα σημαντικά και ποια να προσπερνάει. Επαγγελματικά είναι πολύ καλά στην Ελλάδα και απολαμβάνει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό».

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

 

Στην ελίτ της Ευρώπης ο Μιραλάς 

 

Στην ελίτ της Ευρώπης ο Μιραλάς  

 

Ο Κέβιν Μιραλάς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό και γαλλική ιστοσελίδα κατατάσσει στους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης.
«Όπως κάθε εβδομάδα η Chronofoot κάνει μια σύντομη αναδρομή στην απόδοση των καλύτερων επιθετικών της Ευρώπης», είναι ο τίτλος του άρθρου όπου έχει το όνομα του άσου του Ολυμπιακού δίπλα στους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάριο Γκόμεζ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!
Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Μιραλάς είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 19 τέρματα, ενώ το δημοσίευμα αυτό προστίθεται σε μια σειρά από προηγούμενα που αναφέρονται με κολακευτικά σχόλια για τον Βέλγο άσο.

 

Με 1000 οπαδούς του στα Γιάννινα

 

Όπως έγινε γνωστό, οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν εισιτήρια και θα έχουν τον κόσμο τους στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα πάρουν 1000 εισιτήρια.

 

Κυριακή 8 Απριλίου 2012