Σάββατο 7 Απριλίου 2012

"Βαρύ" το πρόστιμο

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από την Euroleague με το ποσό των 42.000 (!) ευρώ, λόγω βεγγαλικών, χρήση λέιζερ, αλλά και για την είσοδο των οπαδών στο παρκέ του ΣΕΦ.

 

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

884226 
 
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα στο Αγρίνιο και οι οπαδοί του δεν είχαν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην άτυπη φιέστα της Κυριακής στον κατάμεστο ΝΑΟ.

Εξαντλούνται μέρα με την ημέρα τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», του τελευταίου επίσημου στην έδρα των πρωταθλητών για την τρέχουσα σεζόν, όχι βέβαια γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας με τους Φαίακες, αλλά γιατί θα είναι η πρώτη άτυπη φιέστα για την ανατρεπτική κατάκτηση του 39ου!
Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται αρκετές εκπλήξεις στον ΝΑΟ, και όσοι καταφέρουν να βρεθούν την Κυριακή το απόγευμα στο φαληρικό γήπεδο θα το απολαύσουν. Ενημερωτικά όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην γιορτή προλαβαίνετε ακόμα, καθώς τα εισιτήρια που έχουν απομείνει διατίθενται από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 με ώρες διάθεσης 10:00 – 18:00, έως την εξάντλησή τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 35€, 40€ & 80 € (VIP).
Για όσους για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρουν μεθαύριο υπάρχει και η επίσημη φιέστα που προετοιμάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας, στην οποία πρώτα ο Θεός θα γιορτάσουμε το νταμπλ.
 

 

 

Το Σάββατο 28/4 ο τελικός του Κυπέλλου

Το Σάββατο (28/4), αντί την Τετάρτη (25/4) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Ατρομήτου και του Ολυμπιακού.



Το Σάββατο 28 Απριλίου και όχι την Τετάρτη (25/4) θα διεξαχθεί οριστικά ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Ατρομήτου και του Ολυμπιακού.
Αυτή την απόφαση πήρε την Παρασκευή (6/4) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατά την συνεδρίασή της, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η έδρα του αγώνα.
Η ΕΠΟ θέλει να διεξαχθεί ο φετινός τελικός και πάλι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο αντιδρά η Αστυνομία, η οποία δεν θέλει να διεξαχθεί στο συγκεκριμένο Στάδιο.
Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου, θα πάνε λίγο αργότερα τα πλέι οφ της Super League, αλλά και η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του EURO 2012.

Θλάση ο Ιμπαγάσα

 

Οι φόβοι των αθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Αριελ Ιμπαγάσα έχει θλάση και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.  




Ο αργεντινός άσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο.
Αυτό σημαίνει πως ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο δεξιά.
Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ δεξιά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών με τεσσάρων εβδομάδων.
Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε πρόγραμμα εντατικής θεραπείας το οποίο θα ακολουθεί πρωί και απόγευμα".

Primera Division







EΠΙΘΕΣΗ ΤΟΡ 5
# Ομάδα Γκολ Γκολ/αγώνα
1 Ρεάλ Μαδρίτης 100 3.33
2 Μπαρτσελόνα 86 2.87
3 Βαλένθια 46 1.53
4 Μάλαγα 44 1.47
5 Αθλέτικ Μπιλμπάο 44 1.47
ΑΜΥΝΑ ΤΟΡ 5
# Ομάδα Γκολ Γκολ/αγώνα
1 Μπαρτσελόνα 22 0.73
2 Ρεάλ Μαδρίτης 27 0.9
3 Σεβίλη 32 1.07
4 Ατλέτικο Μαδρίτης 35 1.17
5 Βαλένθια 37 1.23